TMJ-Adventures
Outdoor Xperience & Travel

Ga op avontuur met TMJ Adventures!

Ontdek de wereld met ons en beleef onvergetelijke avonturen. Bij TMJ Adventures geloven we in het verkennen van de onbekende paden, het omarmen van de natuur, en het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan. Of je nu een doorgewinterde avonturier bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe manier om de wereld te ontdekken, we hebben iets voor jou!


Reizen met TMJ Adventures


Mountainbiken

Ontdek de wereld op 2 wielen! Bij TMJ Adventures komen adrenaline, cultuur en lekker eten samen tot de perfecte mix!

Skiën

Winterse avonturen voor piste racers en poederbazen! Altijd de juiste dosis actie en fun!


Expedities

Reizen buiten de gebaande paden! Ontdek de verborgen parels op van de wereld met TMJ Adventures!


Foto door Ashim D’Silva van Unsplash

Safari's 

 Ga mee naar de Afrikaanse wildernis en kom oog in oog te staan met de BigFive! 


Daytrips & Coaching

Ook voor eendaagse avonturen kun je bij TMJ Adventures terecht! Gedurende het jaar organiseren wij verschillende clinics & daytrips in binnen- en buitenland. Of je nu een beginnende biker bent of al wat jaren over de trails knalt? Bij TMJ Adventures hebben we voor iedereen een geschikte activiteteit. Geen dag compleet zonder een gezellige post-ride borrel.. Blijf na de rit dus vooral hangen voor een hapje en drankje!
See y'all on the trail!
Nieuws


Terug naar overzicht

16-02-2024

Bikes & Burritos 2024

Op 24 maart 2024 trappen wij ons seizoen af met de inaugurele editie van Bikes & Burritos! Een toffe social ride-out over de routes van Groesbeek en Mook. Ontdek ons aanbod in clinics, rides en al onze reizen naar onder andere Girona, Ecuador en Zuid-Afrika!We starten om 10:00 met koffie, koek en een korte lezing over seizoen 2024. Daarna gaan we op pad over de flowwy trails van Groesbeek en Mook. Onderweg maak je kennis met onze rides en clinics. De rit gaat niet om snelheid maar om gezelligheid. Naar verluidt zijn we ongeveer 2.5 uur weg.

Na de rit sluiten we af met een drankje en een overheerlijke burrito van onze 'chef everything': Tonnie!

Inschrijven kost €10,- en kan via info@tmj-adventures.comTerug naar overzicht


 

 

 

Uw boekingsbedrag veilig!

 TMJ Adventures is aangesloten bij STO Garant. Dan weet u één ding zeker: uw boekingsbedrag is veilig en beschermd. STO Garant zorgt ervoor dat uw vooruitbetaalde boekingsbedrag voor u gewaarborgd wordt.

E-mailen
Bellen
Info
Instagram