TMJ-Adventures
Outdoor Xperience & Travel

Ga op avontuur met TMJ Adventures!

Ontdek de wereld met ons en beleef onvergetelijke avonturen. Bij TMJ Adventures geloven we in het verkennen van de onbekende paden, het omarmen van de natuur, en het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan. Of je nu een doorgewinterde avonturier bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe manier om de wereld te ontdekken, we hebben iets voor jou!


Reizen met TMJ Adventures


Mountainbiken

Ontdek de wereld op 2 wielen! Bij TMJ Adventures komen adrenaline, cultuur en lekker eten samen tot de perfecte mix!

Skiën

Winterse avonturen voor piste racers en poederbazen! Altijd de juiste dosis actie en fun!


Expedities

Reizen buiten de gebaande paden! Ontdek de verborgen parels op van de wereld met TMJ Adventures!


Foto door Ashim D’Silva van Unsplash

Safari's 

 Ga mee naar de Afrikaanse wildernis en kom oog in oog te staan met de BigFive! 


Daytrips & Coaching

Ook voor eendaagse avonturen kun je bij TMJ Adventures terecht! Gedurende het jaar organiseren wij verschillende clinics & daytrips in binnen- en buitenland. Of je nu een beginnende biker bent of al wat jaren over de trails knalt? Bij TMJ Adventures hebben we voor iedereen een geschikte activiteteit. Geen dag compleet zonder een gezellige post-ride borrel.. Blijf na de rit dus vooral hangen voor een hapje en drankje!
See y'all on the trail!
Nieuws


Terug naar overzicht

25-03-2024

Rafting Experience Ecuador: Ontdek de jungle met TMJ Adventures!

Vanaf heden in ons aanbod: Rafting Experience Ecuador!
Onder begeleiding van ervaren gidsen zul je in 8 dagen tijd kennis maken met de Amazone van Ecuador. Bij aankomst in Quito (op dag 1) word je opgehaald en ga je per 4x4 richting de Pacha Eco Lodge: Je thuis voor de aankomende dagen. De transfer duurt ongeveer 3 uur en neemt je mee langs verschillende landschappen in de Andes alvorens je afdaalt naar het Amazone regenwoud.
De eerste 2 dagen in de lodge maak je kennis met je nieuwe omgeving en kun je acclimatiseren aan de hoge vochtigheidsgraad. Neem voldoende zonnebrand mee! Want ook al schijnt de zon niet altijd, door de ligging op de evenaar kun je flink verbranden.
Tijdens deze reis ontdek je de wondere wereld van de Amazone vanuit een raft. Je ziet de wereld aan je voorbijgaan vanaf het warter. Wat zorgt voor een unieke ervaring. Voordat we op onze 2 daagse expeditei gaan zullen we eerst wat oefeningen doen met de rafts. De gidsen van Kayak Ecuador zijn zeer kundig in de begeleiding en zorgen ervoor dat zelfs wanneer je geen ervaring hebt, je toch veilig en vol vertrouwen kunt genieten van je tijd op het water.
Klaar met oefenen? Dan bereiden jullie alles voor en gaan jullie een dag later op expeditie over de Jondachi-Holin rivier. Je zult 2 dagen doorbrengen op de rivier waarbij je de meest intense aanraking met de jungle zult hebben. Aan het einde van de eerste expeditiedag overnacht je in je eigen tent op een Kirchwa kampeerplaats. Als de avond valt komt de jungle tot leven. Welke dieren je tegen gaat komen is altijd weer een verrassing.

Na 2 dagen op het water zul je de laatste dagen doorbrengen op de lodge waar je verschillende activiteiten zoals hiken en chocolade maken kunt kiezen om je dag te vullen. Toch moe na de ruige dagen op de rivier? Laat je dan verwennen door middel van een massage.

Na 8 dagen pret in de jungle heb je de keuze om terug te gaan naar Quito of je reis voort te zetten met andere activiteiten! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? informeer vandaag nog en vraag vrijblijvend een persoonlijk reisadvies aan.Terug naar overzicht


 

 

 

Uw boekingsbedrag veilig!

 TMJ Adventures is aangesloten bij STO Garant. Dan weet u één ding zeker: uw boekingsbedrag is veilig en beschermd. STO Garant zorgt ervoor dat uw vooruitbetaalde boekingsbedrag voor u gewaarborgd wordt.

E-mailen
Bellen
Info
Instagram