TMJ-Adventures
Outdoor Xperience & Travel

Ga op avontuur met TMJ Adventures!

Ontdek de wereld met ons en beleef onvergetelijke avonturen. Bij TMJ Adventures geloven we in het verkennen van de onbekende paden, het omarmen van de natuur, en het creëren van herinneringen die een leven lang meegaan. Of je nu een doorgewinterde avonturier bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe manier om de wereld te ontdekken, we hebben iets voor jou!


Reizen met TMJ Adventures


Mountainbiken

Ontdek de wereld op 2 wielen! Bij TMJ Adventures komen adrenaline, cultuur en lekker eten samen tot de perfecte mix!

Skiën

Winterse avonturen voor piste racers en poederbazen! Altijd de juiste dosis actie en fun!


Expedities

Reizen buiten de gebaande paden! Ontdek de verborgen parels op van de wereld met TMJ Adventures!


Foto door Ashim D’Silva van Unsplash

Safari's 

 Ga mee naar de Afrikaanse wildernis en kom oog in oog te staan met de BigFive! 


Daytrips & Coaching

Ook voor eendaagse avonturen kun je bij TMJ Adventures terecht! Gedurende het jaar organiseren wij verschillende clinics & daytrips in binnen- en buitenland. Of je nu een beginnende biker bent of al wat jaren over de trails knalt? Bij TMJ Adventures hebben we voor iedereen een geschikte activiteteit. Geen dag compleet zonder een gezellige post-ride borrel.. Blijf na de rit dus vooral hangen voor een hapje en drankje!
See y'all on the trail!
Nieuws


Terug naar overzicht

10-01-2024

Kalender 2024

Terwijl we aan het genieten zijn van de winter en haar sneeuw, dromen we stiekem ook al van de avonturen die ons deze zomer te wachten staan!
Van april t/m juni zullen we onze eerste seizoenshelft van het mountainbikeseizoen weer invullen met diverse clinic en rides. We gaan maar liefst 2x naar Mook en zullen ook weer terugkeren naar het Reichswald. Nieuw op de kalender is Lunteren, waar we een clinic & ride organiseren die in het teken staat van klimmen en dalen.

Ook qua reizen zit je bij ons weer goed! We breiden onze portfolio uit met diverse nieuwe (en exotische) bestemmingen. Ga jij mee mountainbiken in Peru of raften in het Ecuadoriaanse Amazone regenwoud? Zoek je het liever dichter bij huis? Denk dan eens aan een MTB avontuur in Girona, Spanje. Waar zon, tapas en dikke singletracks samenkomen.

Mocht je geïnspireerd zijn na het lezen van deze post? Check dan ons actuele aanbod en wie weet zien we jouw binnekort wel bij ons op reis!Terug naar overzicht


 

 

 

Uw boekingsbedrag veilig!

 TMJ Adventures is aangesloten bij STO Garant. Dan weet u één ding zeker: uw boekingsbedrag is veilig en beschermd. STO Garant zorgt ervoor dat uw vooruitbetaalde boekingsbedrag voor u gewaarborgd wordt.

E-mailen
Bellen
Info
Instagram